Κέντρο ανάπτυξης ψηφιακών δεξιοτήτων

START School of Business

Έχετε μια επιχειρηματική ιδέα; Δείτε τη να ζωντανεύει.

Ο κόσμος των επιχειρήσεων είναι γοητευτικός. Παράλληλα, όμως, είναι και δύσκολος.

Έχετε μια ιδέα για μια ενδιαφέρουσα νέα επιχείρηση, αλλά δε ξέρετε ποια είναι τα βήματα που πρέπει να ακολουθήσετε; Αναρωτιέστε πώς δημιουργείται μια βιώσιμη επιχείρηση;

Στο νέο κύκλο μαθημάτων του START School of Business θα σας βοηθήσει να κάνετε το επόμενο βήμα.

Το START School of Business είναι ένα εντατικό δωρεάν πρόγραμμα δέκα μαθημάτων που απευθύνεται σε ιδιοκτήτες εταιρειών και σε όσους θέλουν να δημιουργήσουν τη δική τους εταιρεία.  Στόχος του προγράμματος είναι να παρέχει με απλό και πρακτικό τρόπο την απαραίτητη γνώση για τα ψηφιακά εργαλεία που μπορεί να χρησιμοποιήσει μια μικρή επιχείρηση ώστε να έχει το μέγιστο όφελος, να διδαχθούν οι συμμετέχοντες με μεθόδους αντιμετώπισης προβλημάτων επιχειρηματικής φύσεως και να εξοικειωθούν με όρους που μέχρι τώρα ίσως δε γνώριζαν.

Μέσα σε 10 ώρες, θα μπορέσετε να εξοικειωθείτε  με βασικές αρχές οικονομικών και branding, καθώς και με τη χρήση και ασφάλεια δεδομένων. Ιδιαίτερη βαρύτητα θα δοθεί επίσης στην εκπαίδευση των μέσων κοινωνικής δικτύωσης ως εργαλείο της δουλειάς, καθώς και στο ψηφιακό μάρκετινγκ.

Ο κάθε εκπαιδευτικός κύκλος του START School of Business θα ολοκληρώνεται σε διάστημα δύο εβδομάδων και θα επαναληφθεί συνολικά τέσσερις φορές στη χρονική περίοδο Οκτώβριος–Δεκέμβριος 2019.

 

 

 
ΜΕ ΤΗΝ ΥΠΟΣΤΗΡΙΞΗ
ΦΟΡΕΑΣ ΥΛΟΠΟΙΗΣΗΣ